Mac logo

Annonsera

augusti 24, 2023 av David
Mobilen.nu logo

Vårt främsta intresse på Mobilen.nu är att ha möjligheten att dela med oss av all den information som du som mobilägare kan efterfråga. Oavsett om det gäller tips och råd kring köp av en mobil, hjälp med hantering och användning eller annan information som kan vara användbar vill vi se till att ni kan hitta det på vår sajt. 

För oss är det viktigt att alla mobilägare kan få lika stor nytta och glädje av Mobilen.nu - därför lägger vi stort fokus på att producera innehåll i all mån nödvändig! Oavsett om du har en iPhone, en Android eller någon annan mobiltelefon ska du ha möjligheten att hitta det du söker hos oss. 

Vi vill även erbjuda dig som önskar synas med på nätet att annonsera på Mobilen.nu. Tack vare vår bakgrund och kunskap inom just förbättrad synlighet online vet vi vad som krävs för att annonseringen hos oss ska ge dig så mycket som möjligt. Är du intresserad av detta kan du annonsera på Mobilen.nu genom att köpa en banner (som finns i olika format) eller genom att beställa gästinlägg. 

Data och trafik

Mobilen.nu har ungefär 250 000 sidvisningar varje månad och snittar ungefär 10 000 unika besökare varje månad.

Mobilen trafik

Ta kontakt med oss för att få reda på mer information om annonsering, samt för att komma fram till en bra lösning som passar oss både. Välkommen!