Mac logo
 w h 1, tags: de bästa för mac - images.pexels.com

De 10 bästa kalenderapparna för Mac som ökar din produktivitet

mars 25, 2024 av David

Att vara organiserad och ha koll på sitt schema är avgörande för produktiviteten och för att minska stressen. Rätt kalenderapp för Mac kan göra schemaläggning, planering och hantering av uppgifter mycket mer lättillgängligt. Jag har undersökt de bästa alternativen och kommer att ge en översikt över 10 utmärkta kalender- och schemaläggningsappar för Mac.

Sju kalenderappar för Mac som du borde prova

Fantastiskt

Med Fantastical är det enkelt att skapa evenemang. Du säger eller skriver bara saker som boka lunch med Tom på tisdag kl. 12.00. Appen löser detaljerna åt dig på ett smart sätt.

Fantastical har en användarvänlig design som gör det enkelt att planera och skapa evenemang. Den kan integreras med vanliga appar som Apple Reminders, Google, Exchange och iCloud-kalendrar, vilket hjälper dig att förena alla dina evenemang.

Dessutom har den ett praktiskt dra-och-släpp-verktyg för enkel kalenderhantering.

BusyCal

BusyCal sticker ut med sitt starka urval av anpassningsalternativ för att visa din agenda. Justerbara kalendervyer och olika färgalternativ gör att du kan anpassa allt.

Med BusyCal kan du enkelt ändra din kalender med en enkel dra-och-släpp-funktion. Den är mycket anpassningsbar, med utbytbara färgscheman som passar din stil. Med den här appen kan du visa ditt schema per dag, vecka, månad eller år, vilket gör det enklare att hantera din tid på ett effektivt sätt.

BusyCal blir ännu mer praktiskt med sin förmåga att synkronisera händelser över olika plattformar med CardDav och CalDav. Dessutom gör den enkla integrationen med Reminders planering och schemaläggning till en barnlek.

Any.do

Om du behöver en lättanvänd app för att hantera uppgifter och kalendrar är Any.do ett utmärkt val. Den kombinerar en att göra-lista och kalender i en attraktiv layout. Dessutom har den schemalagda påminnelser som upprepas med flexibla intervall så att du inte glömmer något viktigt.

Den här appen utmärker sig genom sin förmåga att synkronisera med andra enheter och fungera med appar som Alexa och Slack. Dess lättanvända visuella design och offlineåtkomst till uppgifter och scheman erbjuder en komplett lösning för att hantera dina planer och möten.

Veckokalender

Week Calendar är ett utmärkt verktyg för att schemalägga din vecka, slutföra uppgifter och organisera möten. Dess unika funktion låter dig se ditt schema vecka för vecka, vilket gör din planering enklare och mer transparent.

Den enkla dra-och-släpp-funktionen i tidtabellsdesignen gör planeringen enkel, medan färgkodning hjälper dig att snabbt skilja mellan olika händelser.

Week Calendar är ett fantastiskt alternativ om du ofta hanterar dina uppgifter och händelser varje vecka. Den synkroniseras enkelt med populära plattformar som Exchange, iCloud och Google Calendars och uppdaterar ständigt din kalender. Dessutom finns det en bekväm sökfunktion för att snabbt hitta dina tidigare eller kommande händelser.

Proton Kalender

Om du letar efter en app som skyddar din integritet, kolla in Proton Calendar. Den är användarvänlig, vilket gör det enkelt att ställa in möten och påminnelser.

Med Proton Calendar kan du dela kalendrar och samarbeta om händelser med dess säkra samarbetsfunktion. Den här appen kan synkroniseras mellan olika enheter så att du kan använda den var som helst. Eftersom det är öppen källkod blir det hela tiden bättre med frekventa uppdateringar.

Kalender 366 II

Calendar 366 II är en underbart anpassningsbar app som låter dig välja färger, textstorlek och layouter för en verkligt personlig upplevelse. Den stöder också olika kalendertyper, inklusive iCloud, Google och Exchange.

Användare kan ställa in kalendertemat till ljust eller mörkt, med olika accentfärger för att matcha deras humör. Kontrollen över typografin gör detta till en personlig upplevelse. Det finns en gratisversion, men premiumversionen (29,99 USD) innehåller användbara funktioner som väderuppdateringar och kartor.

Qbix

Qbix är ett utmärkt verktyg för att hantera fullspäckade scheman tack vare de enkla funktionerna för att skapa evenemang. Det fungerar bra med olika kalenderkonton som iCloud, Google och Exchange, vilket ger dig flexibiliteten att organisera dina uppgifter effektivt.

Dessutom erbjuder den praktiska mallar för att snabbt inkludera vanliga händelser i din kalender. En av dess utmärkande funktioner är dess mycket justerbara gränssnitt som låter dig anpassa din kalender. Dessutom länkar den smidigt till Mac-dockan, vilket gör det enkelt att se när du behöver visa din agenda.